Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Det blev enklare att handla hos oss

Läs om hur vi har gjort det lättare att hitta det du behöver

Vi har lanserat nya webbplatsfunktioner som gör det lättare för dig att hitta de produkter och information du behöver för dina kunder och ditt företag. Här är ytterligare information om ändringarna vi har gjort, eller ladda ner den här snabbguiden.

Snabbare laddningstider

Vår strömlinjeformade webbplats laddas snabbare – vilket sparar värdefull tid när du letar efter de produkter du behöver.

Förbättrade sökfunktioner på webbplatsen

Vi har förbättrat produktsökningsfunktionerna och funktionerna på vår webbplats för att göra sökningen efter de produkter du behöver så enkel och lätt som möjligt.

Enklare navigering för att hitta det du behöver

Ta dig snabbare till specifika produktkategorier med en utökad navigering på webbplatsen – vilket minskar behovet av att använda filter.

Möjlighet att snabbt hitta relaterade produkter

Hitta enkelt de tillbehör som hör till de produkter du behöver. Om du till exempel är intresserad av en viss kamera visar vi dig vilket fäste du bör köpa tillsammans med den.

Fler produktdatablad, broschyrer från tillverkare, installationsinstruktioner och bruksanvisningar

Vi lägger till tusentals datablad, bruksanvisningar, installationsinstruktioner och mycket mer för att hjälpa dig att välja din produkt.

Större enhetlighet i produktlistorna

Vi har lagt till uppgifter och förbättringar för att skapa enhetlighet i våra produktlistor för alla kategorier så att du lättare kan hitta de produkter du behöver.

close button