Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Hikvision

Mer Än bara ColorVu

Kombinera ColorVu med annan Hikvision avancerad teknologi ("X") och fantastiska möjligheter dyker upp. Levererar oöverträffat värde till säkerhetsmarknaden med fler alternativ än någonsin.

Stor bild och detalj i ett

Hikvisions nya TandemVu PTZ-kameror har Hikvisions nästa generations kameradesign som integrerar flera linser i en säkerhetskamera för att leverera stora bilder och små detaljer samtidigt.

Skarp video, alltid levererad

Designad för dagens reklam, Hikvisions Digital Signage erbjuder många reklamfunktioner med utmärkt displayprestanda och programvara för att skapa onlinescheman för varje scenario.

Vilka är Hikvision?

Hikvision är en världsledande leverantör av videoövervakningsprodukter och lösningar. Med en omfattande R&D-avdelning producerar Hikvision produkter och lösningar för ett brett spektrum av vertikala marknader - inklusive detaljhandel, trafik, logistik och återvinning. För att behålla sin innovativa karaktär investerar Hikvision årligen över 10 % av den årliga omsättningen i R&D.

Handla per kategori

IP video
Displaylösningar
Nätverkstillbehör
Inbrottslarm
Door Entry System
se alla Hikvision-produkter

Solution Training

Hikvison Nordic Solution Training bedrivs lokalt på de nordiska kontoren med fokus på de grundläggande och väsentliga funktionerna i Hikvisions produkter.

Anmäl dig till nästa utbildning

Online Med Oss

Få information och kunskap om Hikvisions produkter, lösningar och partnerskap med onlinekurser om intressanta och användbara ämnen.

Se våra tidigare webinar

Mer än produkter

Möjligheterna med Hikvision går bortom produkter. Vi är stolta över att producera produkter och teknologi som t.ex kan hjälpa biologisk mångfald.

Cybersäkerhet

Besök vårt Cybersäkerhetscenter, där du kan hitta all information om våra standarder och rapportera problem till oss för utredning.

Utforska här
Hållbarhet

Vi använder innovativa produkter för att stödja hållbarhet och för att bevara den biologiska mångfalden på vår mark.

Utforska här
Digitalt Showroom

I vårt nya digitala showroom kan du utforska våra produkter och lösningar – oavsett var du är

Utforska här

Videos

Digital Signage Solution
Big Picture and Details in one View
When Varifocal Lens Meets ColorVu Technology

Hikvision är en leverantör av IoT-lösningar med video som kärnkompetens. Med en omfattande och högt kvalificerad R&D-avdelning producerar Hikvision en bred portfölj av produkter och lösningar för olika vertikala marknader. Utöver säkerhetsindustrin producerar Hikvision även lösningar för smarta hem, industri och fordonselektronikindustri för att uppnå sin långsiktiga vision. Hikvisions produkter tillhandahåller även kraftfull Business Intelligence till slutanvändare, vilket möjliggör effektivare drift och större kommersiell framgång. För mer information, besök Hikvision på www.hikvision.com/europe

Back to top
close button